ABOUT MEEPLES INFORMATIE   SPELLENAVOND SPELLENKAST

HOW DOES IT WORK?

2-WEKELIJKSE SPELLENAVOND VAN 19:30 TOT 23:00

Wij spelen om de 2 weken, telkens op woensdag in de even weken, in het Parochiehuis Sint-Paulus (Patijntje) te Gent. De spellenavond start om 19u30 en we sluiten af rond 23u. Per avond leggen we 2 spellen op tafel die we van speluitleg voorzien. Deze spellen starten tussen 19u30 en 20u30.

THE PLACE TO BE

Parochiehuis Sint-Paulus, dicht bij het Sint-Pietersstation. Alles gaat door op dit adres: Patijntjestraat 27, 9000 Gent.

IEDEREEN WELKOM

Iedereen is welkom. Je moet wel op voorhand inschrijven via de website om je plaats aan een tafel te reserveren. De avond zelf kom je naar het Parochiehuis waar we je met veel plezier ontvangen. We starten tussen 19u30 en 20u. Op dat moment starten de meeste spellen en kom je meteen in contact met toffe nieuwe mensen.

BIJDRAGE VAN 2 EURO PER SPELLENAVOND

Wij vragen een bijdrage van 2 euro per spellenavond. Met jouw bijdrage huren we het Parochiehuis en zorgen we voor een verzekering.

PLAN JE SPELLENAVOND

Je kan inschrijven en aanmelden via deze website. Je krijgt te zien welke spellen we gaan spelen, wie is ingeschreven en welke spellen door ons worden uitgelegd. Je kan je spellenavond dus op voorhand plannen.

 

PLAN JE AVOND

Wie inschrijft, kan op voorhand een spel kiezen en een plaats boeken. Je ontdekt tevens welke spellen wij van speluitleg voorzien.

JOIN US

BECOME A MEEPLE

INFORMATIE

ALLES OVER MEEPLES

PLANNING

PLAN JE SPELLENAVOND

SFEER

BEKIJK SFEERBEELDEN

SPREAD THE MEEPLE MANIA